Не са редки случаите, в които клиент разбира, че се нуждае от психологическа помощ, но по свои обективни причини и обстоятелства, няма възможност да общува лично с избрания от него психолог.

Съвременните технологии направиха възможни консултациите он-лайн и така беше намерено разрешение на този проблем и хора, които живеят в чужбина или в малко населено място, възрастни или трудно подвижни, както и родители с малки деца, получиха възможност да достигнат до професионален психолог, с който да работят.

Този вид консултиране, разбира се, има свои особености и за някои проблематики (по-тежки и остри депресивни, страхово-тревожни състояния) при него има известни ограничения в сравнение с работата „очи в очи“. Психологическото он-лайн консултиране се извършва чрез скайп или под формата на писма през електронната поща.

Моят личен опит показва, че он-лайн психологичното консултиране може да бъде ефикасно и резултатно като дистанционната форма на работа, сама по себе си, не е определяща за качеството на клиент-терапевтичните отношения. От съществено значение е до колко тези отношения са в работещ съюз, а това може да се случи и от разстояние.

Потърсете ме още сега и в skype на tsveta.tamanova

 

Заплащането за online терапия се извършва чрез Easypay, Western Union или по банков път на сметка:
Платете на: АТТ Консулт Глобъл ЕООД
Банка ПИБ АД
IBAN: BG80FINV91501015186621
BIC: FINVBGSF